FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

a450 firmware upgrade....

Author
gazz View Drop Down
Newbie
Newbie

Joined: 10 January 2010
Country: United Kingdom
Location: Nr Guildford
Status: Offline
Posts: 6
Post Options Post Options   Quote gazz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: a450 firmware upgrade....
    Posted: 31 March 2012 at 15:28
I note that my a450 is presently running v1.0 of the firmware and had heard that there was an upgrade. Had a look on the sony site and there are lots of upgrades for different camera's but not for this model. Does anyone know if I am looking in the wrong place or is there no upgrade available? Thanks...
 



Back to Top
pdeley View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 05 June 2008
Country: United States
Location: United States
Status: Offline
Posts: 1731
Post Options Post Options   Quote pdeley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 March 2012 at 16:01
No firmware upgrades as far as I know - which admittedly isn't saying much ... at least the camera database here in dyxum lists only fw v1.0 and my a450 came with v1.0 when I got it used five months ago, so the previous owner wasn't aware of any updates either.

And what with the lack of any obvious bugs in v1.0, the geographically limited distribution and the short time window during which Sony sold the a450 as a new/current model, it would be kinda surprising for them to have invested any resources in a fw update. Maybe your source for there being such an update might have confused that with the software update of Sony IDC to v4 last fall?
a450, a500, a700, a57, a65, 600si, 700si & other 35 mm bodies, 11-18, Sig 20 1.8, 30 2.8 macro, 24-85, Quanty 50 f2.8 macro, mf Viv 90 f2.8 macro, 70-300G, 300 f4, 500 f8, 600 f4
Back to Top
gazz View Drop Down
Newbie
Newbie

Joined: 10 January 2010
Country: United Kingdom
Location: Nr Guildford
Status: Offline
Posts: 6
Post Options Post Options   Quote gazz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 April 2012 at 11:14
Probably got it wrong.... thank you for your reply.
Back to Top
Dyxum main page >  Forum Home > Equipment forums > Camera Talk > A-mount APS-C

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.141 seconds.

Monitor calibration strip

Dyxum.com - Home of the alpha system photographer

Find us on Google+

Feel free to contact us if needed.

Links monetized by viglink VigLink