FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Argote's Flickr-to-Dyxum posting WebApp

Page  <1 91011
Author
RichardT View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 24 February 2010
Country: United Kingdom
Location: North West
Status: Offline
Posts: 1050
Post Options Post Options   Quote RichardT Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 February 2021 at 10:08
Thanks Guys, I'll give it a go later
Much appreciated
Richard
So many wines, so little time......
 



Back to Top
gregja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 20 November 2007
Country: Australia
Location: Sydney
Status: Offline
Posts: 1421
Post Options Post Options   Quote gregja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 October 2021 at 19:58
Slight tweak to the version on my site - it should be selected to 1024px wide as a default. If there are any hitches please let me know and I'll wind the change back.

https://gregja.ckson.id.au/argote

Backup version
https://gregja.ckson.id.au/argote-classic/
Back to Top
Idleidolidyll View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 04 August 2010
Country: New Zealand
Location: Aotearoa
Status: Offline
Posts: 811
Post Options Post Options   Quote Idleidolidyll Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 October 2021 at 21:15
Originally posted by gregja gregja wrote:

Slight tweak to the version on my site - it should be selected to 1024px wide as a default. If there are any hitches please let me know and I'll wind the change back.

https://gregja.ckson.id.au/argote

Backup version
https://gregja.ckson.id.au/argote-classic/


For me, the limitations make it frustrating. With close to 3,000 images in my Public area, having to add pages in sequence to get to the image I want, is far too time consuming. Additionally, if I could save the file and reopen it, that first problem wouldn't be so bad. However, if I save it then click on the web page saved, it doesn't open to all the images and pages, just to an icon of the app.
Back to Top
dogears View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 05 September 2006
Country: Philippines
Location: Philippines
Status: Offline
Posts: 9457
Post Options Post Options   Quote dogears Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 November 2021 at 14:12
It's returning a 'blank' set for me
Back to Top
Howard_S View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 20 March 2008
Country: United Kingdom
Location: Oxford
Status: Offline
Posts: 4167
Post Options Post Options   Quote Howard_S Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 November 2021 at 14:35
I went to @gregja's mirror site mentioned above (https://gregja.ckson.id.au/argote/) and it worked fine.
Howard Stanbury Instagram | Flickr | Web
Back to Top
Dyxum main page >  Forum Home > Dyxum Community > Open Talk Page  <1 91011

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.

Monitor calibration strip

Dyxum.com - Home of the alpha system photographer

In memory of Cameron Hill - brettania

Feel free to contact us if needed.