FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Images not showing on Dyxum posts

Author
keith_h View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 22 May 2006
Country: Australia
Location: Australia
Status: Offline
Posts: 3124
Post Options Post Options   Quote keith_h Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Images not showing on Dyxum posts
    Posted: 04 December 2021 at 13:33
Folks

Its been reported images I've posted do not show in some browsers. Not everyone has this experience and I don't face this problem myself, but you can adjust the browser so its not an issue at all.

Don't be freaked out about "mixed content". All it means is my website is using http, not https.

Making the browser change takes a second and eliminates the issue.

Enabling mixed content on Firefox

enter about:config in the address bar
Using the search box, search for a setting called security.mixed_content.block_active_content
Once you have found it, double-click on it or click the icon to switch the flag value. Its value will automatically change from True to False.

Enabling mixed content in Microsoft Edge

Click the lock (caution) icon, then click Site Permissions.
Scroll to Insecure content, then use the drop-down list to change “Block (default)” to “Allow”.



Edited by keith_h - 04 December 2021 at 13:56
 



Back to Top
alanfrombangor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 05 December 2007
Country: Wales
Location: Bangor
Status: Offline
Posts: 4564
Post Options Post Options   Quote alanfrombangor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 December 2021 at 14:14
Keith, I had the same issue which came to light in this post.

I can see your images in your recent posts in Chrome and Edge after making the changes I suggested. I didn't need to change anything for Firefox.

Back to Top
AutumnRose View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 11 June 2011
Country: United States
Location: Oak Creek, WI
Status: Offline
Posts: 1132
Post Options Post Options   Quote AutumnRose Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 December 2021 at 22:01
Thank you so much keith_h! My hard drive died on my computer, so until I fix it I'm borrowing my husband's laptop. He uses Edge and I wasn't sure why I couldn't view pictures on his laptop.
Kathi
A900, A77, A37, A700, A580, NEX6, 800si, Maxxum 5 and a few lenses
Back to Top
Dyxum main page >  Forum Home > Dyxum Community > Open Talk

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.063 seconds.

Monitor calibration strip

Dyxum.com - Home of the alpha system photographer

In memory of Cameron Hill - brettania

Feel free to contact us if needed.