FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Posting Images and links -- FAQs

Page  <1 7891011>
Author
kenner1 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 20 February 2012
Country: Canada
Location: B.C.
Status: Offline
Posts: 426
Post Options Post Options   Quote kenner1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 January 2016 at 05:02
Stiuskr: thanks for the info. Finally figured it out with having to get rid of all the text except the code within the IMG beginnings and ends. It's a lot easier from the Zenfolio site.
http://kenner23.zenfolio.com/
https://www.flickr.com/photos/kenner2356/
 



Back to Top
addy landzaat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 22 April 2006
Country: Netherlands
Location: Netherlands
Status: Online
Posts: 10903
Post Options Post Options   Quote addy landzaat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 March 2016 at 12:53
What site is sumgsumg?



You mean Smugmug on the first post of this thread.....
Why not follow me on Instagram? @Addy_101
Back to Top
stiuskr View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group

Joined: 01 September 2006
Country: United States
Location: West Virginia
Status: Offline
Posts: 11386
Post Options Post Options   Quote stiuskr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 March 2016 at 17:54
Originally posted by addy landzaat addy landzaat wrote:

What site is sumgsumg?



You mean Smugmug on the first post of this thread.....


Fixed it. Thanks
Rob Suits Jr.
a99M2 a99 a77 a700 KM7D|Min24/2.8 Min35/2 So50/1.4 So50/2.8 Min85/1.4G Tam90/2.8 Tam180/3.5|Tam17-50 CZ24-70G2 KM28-75D So70-200G1 So70-300G So70-400G1| SonyF60 AD200R2
Back to Top
pegelli View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Dyxum Administrator

Joined: 02 June 2007
Country: Belgium
Location: Schilde
Status: Offline
Posts: 29851
Post Options Post Options   Quote pegelli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 January 2017 at 20:04
Posting pictures from Google can be problematic at times (see previous page). Sometimes you need to add #.jpg after the picture link but sometimes more is required as was found by AnneM

Originally posted by AnneM AnneM wrote:



I think its solved, I removed -p -rw
Now I can see them in IE to

original image link (not showing in some browsers):
https://lh3.googleusercontent.com/-6auC5EOl_gY/WG1oF_t1GyI/AAAAAAAAVi8/EDiE49t4tFkns6pkHrm0a2l8zzI_078ZgCJoC/w663-h872-p-rw/winter-13.JPG

modified image link (image showing):
https://lh3.googleusercontent.com/-6auC5EOl_gY/WG1oF_t1GyI/AAAAAAAAVi8/EDiE49t4tFkns6pkHrm0a2l8zzI_078ZgCJoC/w663-h872/winter-13.JPG


So taking out these letters might help you in some cases.
Mind the bandwidth of others, don't link pictures larger then 1024 wide or 960 pix high, see here
Back to Top
QuietOC View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 28 February 2015
Country: United States
Location: Michigan
Status: Online
Posts: 2947
Post Options Post Options   Quote QuietOC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 January 2017 at 00:50
Testing



Yay!

Not sure why Google has to make this so hard.

Now I am wondering if it is possible to link directly to Facebook still.

Edited by QuietOC - 31 January 2017 at 19:51
Sony A7III NEX-5T HVL-F45RM LA-EA3 LA-EA4 MB-IV MC-11 EF-E II MD-NEX KR-NEX DA-NEX
Minolta Maxxum 600si
Pentax Q7 5-15 15-45/2.8 8.5/1.9 11.5/9 AF-P/Q
Back to Top
pegelli View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Dyxum Administrator

Joined: 02 June 2007
Country: Belgium
Location: Schilde
Status: Offline
Posts: 29851
Post Options Post Options   Quote pegelli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 January 2017 at 19:18
Originally posted by QuietOC QuietOC wrote:

Testing



Yay!

Not sure why Google has to make this so hard.

Now I am wondering if it is possible to link directly to Facebook still.
I'm still not seeing it

But once I remove the -rw-no from the https code I can see it

Mind the bandwidth of others, don't link pictures larger then 1024 wide or 960 pix high, see here
 



Back to Top
QuietOC View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 28 February 2015
Country: United States
Location: Michigan
Status: Online
Posts: 2947
Post Options Post Options   Quote QuietOC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 January 2017 at 19:50
Originally posted by pegelli pegelli wrote:

But once I remove the -rw-no from the https code I can see it

Thanks, I probably need to fix the rest of the photos I just posted.

I wish there was a guide someplace for what those do. The w-idth and h-eight options are pretty self-explanatory. "-rw" looks like permissions.

Edited by QuietOC - 31 January 2017 at 20:18
Sony A7III NEX-5T HVL-F45RM LA-EA3 LA-EA4 MB-IV MC-11 EF-E II MD-NEX KR-NEX DA-NEX
Minolta Maxxum 600si
Pentax Q7 5-15 15-45/2.8 8.5/1.9 11.5/9 AF-P/Q
Back to Top
stiuskr View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group

Joined: 01 September 2006
Country: United States
Location: West Virginia
Status: Offline
Posts: 11386
Post Options Post Options   Quote stiuskr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 February 2017 at 23:17
Copied from another topic but feel it should be mentioned here also.

http://www.dyxum.com/dforum/for-photonet-users-restore-image-links-in-dyxum_topic123969_post1476510.html#1476510

................

Originally posted by pdeley pdeley wrote:

Those among us who link their images in Dyxum from Photo.net will have noticed that PN drastically changed their image server with this weekend's major overhaul of the entire PN website. The new image pages don't provide a tool for linking directly to an image's idividual URL, and on my Mac the ctrl-click shortcut no longer pops up a menu option to copy the image URL either.

Here's what works in my case for repairing my image links in Dyxum:


If the old photo.net URL for an image was for example

http://gallery.photo.net/photo/18340107-lg.jpg


Then the URL to replace that with has become

http://d6d2h4gfvy8t8.cloudfront.net/18340107-orig.jpg


So far it looks like all my images went from the gallery.photo.net address to the new d6d2h4gfvy8t8.cloudfront.net location, but if that doesn't work for you then you'll need to open one of your images in PN and use the "View Page Source" tool in your browser to find the new address for it. You'll find it about halfway down the source code, a few lines before a section tagged with subheader <!-- PHOTO main view -->.
Rob Suits Jr.
a99M2 a99 a77 a700 KM7D|Min24/2.8 Min35/2 So50/1.4 So50/2.8 Min85/1.4G Tam90/2.8 Tam180/3.5|Tam17-50 CZ24-70G2 KM28-75D So70-200G1 So70-300G So70-400G1| SonyF60 AD200R2
Back to Top
ABDurbs View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 27 October 2011
Country: South Africa
Location: Durban
Status: Offline
Posts: 984
Post Options Post Options   Quote ABDurbs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 July 2017 at 08:53
Photobucket no longer allows me to link my photos to Dyxum unless I upgrade my account to a paying subscriber. I am not going to do that.

I had so many issues with photo.net I stopped using them to.

Any advice would be appreciated.

Edited by ABDurbs - 25 July 2017 at 09:24
Regards
Allan
A99 + VG, A77ii + VG, 70-400G, Zeiss 85mm f1.7, CZ16-80, Tamron 70-200 USD Tamron 24-70 USD, HVL-43AM, Godox TT685S & X1T-S, Minolta 8000i, Minolta 50mm f1.7
Back to Top
stiuskr View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group

Joined: 01 September 2006
Country: United States
Location: West Virginia
Status: Offline
Posts: 11386
Post Options Post Options   Quote stiuskr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 July 2017 at 12:20
Rob Suits Jr.
a99M2 a99 a77 a700 KM7D|Min24/2.8 Min35/2 So50/1.4 So50/2.8 Min85/1.4G Tam90/2.8 Tam180/3.5|Tam17-50 CZ24-70G2 KM28-75D So70-200G1 So70-300G So70-400G1| SonyF60 AD200R2
Back to Top
ABDurbs View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 27 October 2011
Country: South Africa
Location: Durban
Status: Offline
Posts: 984
Post Options Post Options   Quote ABDurbs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 July 2017 at 12:28
Originally posted by stiuskr stiuskr wrote:

http://www.dyxum.com/dforum/photobucket-free-account-image-linking-revoked_topic128117.html

Thanks. I dont know why I did not see this when I tried to do a search
Regards
Allan
A99 + VG, A77ii + VG, 70-400G, Zeiss 85mm f1.7, CZ16-80, Tamron 70-200 USD Tamron 24-70 USD, HVL-43AM, Godox TT685S & X1T-S, Minolta 8000i, Minolta 50mm f1.7
Back to Top
nandbytes View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 09 January 2014
Country: United Kingdom
Location: London
Status: Offline
Posts: 3009
Post Options Post Options   Quote nandbytes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 January 2019 at 09:27
It seems image from 500px cannot be posted here... I tried the same technique on other forums and it works. Just does not work on dyxum... (after copying the technique from here!)



This is what I am trying to post...
[ i m g ]https://drscdn.500px.org/photo/291174369/m%3D900/v2?webp=true&sig=99a453a080d539cbf98c7a21928d59808dda1f2a451a08743b9fcf01cee65aaf[ / i m g ]

Any help would be appreciated.


Edited by nandbytes - 20 January 2019 at 09:30
my flickr
A7RIV, A7C
Back to Top
addy landzaat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 22 April 2006
Country: Netherlands
Location: Netherlands
Status: Online
Posts: 10903
Post Options Post Options   Quote addy landzaat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 January 2019 at 10:39
The problem is your link does not end with at jpg. I did a quick Google search but could not find a solution.
Why not follow me on Instagram? @Addy_101
Back to Top
nandbytes View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Joined: 09 January 2014
Country: United Kingdom
Location: London
Status: Offline
Posts: 3009
Post Options Post Options   Quote nandbytes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 January 2019 at 10:56
Originally posted by addy landzaat addy landzaat wrote:

The problem is your link does not end with at jpg. I did a quick Google search but could not find a solution.


But it works in other forums. You can copy-paste the link into the browser also and it works like other bbcodes.

I did google myself and couldn't come up with anything else.
The google photos method doesn't seem to work either.
I am at the limit of 1000 photos on flickr. I rather not open more accounts in many different places!

Edited by nandbytes - 20 January 2019 at 11:03
my flickr
A7RIV, A7C
Back to Top
Dyxum main page >  Forum Home > Dyxum Community > Knowledge Base Page  <1 7891011>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.

Monitor calibration strip

Dyxum.com - Home of the alpha system photographer

In memory of Cameron Hill - brettania

Feel free to contact us if needed.